Over Testadura

Oprichter: Mark Fieten

Na een loopbaan van 15 jaar in de IT, viel in November 2013 de beslissing om gevolg te geven aan mijn lang gekoesterde wens om voor mijzelf te beginnen. Vaak heb ik hieraan gedacht en (bijna) even vaak besloten om het niet te doen. Anders dan voorheen, geloof ik dat mijn kennis en opgedane ervaring een zekere kritische massa hebben bereikt. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren mogen ervaren dat Business Intelligence bij uitstek het vakgebied is, waar ik mijn bedrijfseconomische achtergrond kan combineren met mijn diepgaande kennis en ervaring over en met databases en bedrijfsadministratie en brede kennis over automatisering in het algemeen.

Testadura High Logo 191 x 128

De naam “Testadura” kwam wat gekscherend als eerste in mij op nadat een brainstorm over de naam van mijn onderneming begon op basis van het idee dat deze iets over mijzelf zou moeten zeggen. (“Testa dura” is Italiaans voor stijfkop).

Letterlijk betekent het “hard hoofd”. In mijn ervaring als IT consultant en als BI consultant in het bijzonder, is het gezien de complexiteit van sommige projecten en software ontwerpen bijna noodzakelijk om hiervoor over een hard hoofd te beschikken.

Het containerbegrip ‘Consultancy’ in het tweede deel van de naam, betreft Business Intelligence consultancy. Testadura biedt echter meer dan alleen consultancy. Vanuit de gedachte dat de informatievoorziening en behoefte van uw organisatie in zijn geheel moet worden beschouwd en centraal moet worden opgelost, ontwerpt, realiseert en onderhoudt Testadura een op maat gemaakte informatieoplossing voor uw organisatie.

Lees meer over business oplossingen en projectaanpak

Lees meer achtergrond van de oprichter

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel